ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες BiLight 80 litra

149.00

ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Κωδικός προϊόντος: GCV 80 44 40 B11 TR Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Οι θερμοσίφωνες της σειράς BiLight αναπτύχθηκαν σύμφωνα με τα πιο υψηλά Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.

 

Crystal Tech είναι η νέα επικάλυψη σμάλτου των δοχείων νερού όλων των θερμοσιφώνων TESY. Με την ενσωμάτωση του, επιτυγχάνεται, τεχνολογικά, επιπλέον ακρίβεια στην ομοιόμορφη κατανομή του πάχους και καλύτερη πρόσφυση στο μέταλλο, το οποίο διασφαλίζει ακόμα υψηλότερη σταθερότητα στον θερμοσίφωνα. Η επικάλυψη διαθέτει επίσης αυξημένη περιεκτικότητα τιτανίου, το οποίο εξασφαλίζει μεγαλύτερη αντοχή. Η Crystal Tech διαθέτει καλύτερη γυαλάδα, η οποία εγγυάται υψηλή αντοχή στη φθορά, ανεξάρτητα από τη φύση του νερού - μαλακό ή σκληρό, παρέχει αξιόπιστη προστασία από διάβρωση και απρόσκοπτη λειτουργία του θερμοσίφωνα, ανεξάρτητα από τη φύση και την ποιότητα του νερού.

Crystal Tech είναι η νέα επικάλυψη σμάλτου των δοχείων νερού όλων των θερμοσιφώνων TESY. Με την ενσωμάτωση του, επιτυγχάνεται, τεχνολογικά, επιπλέον ακρίβεια στην ομοιόμορφη κατανομή του πάχους και καλύτερη πρόσφυση στο μέταλλο, το οποίο διασφαλίζει ακόμα υψηλότερη σταθερότητα στον θερμοσίφωνα. Η επικάλυψη διαθέτει επίσης αυξημένη περιεκτικότητα τιτανίου, το οποίο εξασφαλίζει μεγαλύτερη αντοχή. Η Crystal Tech διαθέτει καλύτερη γυαλάδα, η οποία εγγυάται υψηλή αντοχή στη φθορά, ανεξάρτητα από τη φύση του νερού – μαλακό ή σκληρό, παρέχει αξιόπιστη προστασία από διάβρωση και απρόσκοπτη λειτουργία του θερμοσίφωνα, ανεξάρτητα από τη φύση και την ποιότητα του νερού.

 

 

Η INSUTECH είναι ειδικά ανεπτυγμένη τεχνολογία για μόνωση με υψηλή απόδοση. Η ίδια τεχνολογία περιλαμβάνει μοναδική λύση για αφαίρεση της θερμικής γέφυρας μεταξύ του δοχείου νερού και της πλάκας συναρμολόγησης στον τοίχο, το οποίο εξασφαλίζει έως 16% χαμηλότερες απώλειες ενέργειας. Η INSUTECH είναι ακριβής τεχνολογία ομοιόμορφης κατανομής της μόνωσης πολυουρεθάνης με υψηλή πυκνότητα, η οποία βασίζεται σε φιλική προς το περιβάλλον PU σύνθεση χωρίς CFC и HCFC. Ως αποτέλεσμα, το ζεστό νερό προστατεύεται προκειμένου να μην κρυώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να χρησιμοποιηθεί. Οι μοναδικές προτεραιότητες της τεχνολογίας βασίζονται σε:

–          Καινοτόμο σχέδιο του προϊόντος,
–          Ακριβής παράλληλη ευθυγράμμιση του δοχείου νερού και του εξωτερικού σώματος προκειμένου να επιτευχθεί ισομερές πάχος της μόνωσης σε όλες τις ζώνες,
–          Υπέρυθρη θέρμανση του δοχείου νερού και του εξωτερικού σώματος μέχρι την θερμοκρασία, η οποία εξασφαλίζει υψηλή πυκνότητα και ομοιόμορφη κατανομή της μόνωσης,

Η κατοχυρωμένη κατασκευή του ακροφυσίου εισερχόμενου νερού δημιουργεί PISTON Effect, το οποίο εξασφαλίζει έως 15% περισσότερο ζεστό νερό. Χάρη του καινοτόμου σχεδίου του, το ακροφύσιο επιβραδύνει την ανάμειξη του εισερχόμενου κρύου νερού και του ζεστού νερού, το οποίο ήδη ζεστάθηκε στην συσκευή, μέσω ισοστάθμισης των πιέσεων στην ζώνη ανάμειξης. Το ειδικό σχέδιο ομπρέλας κρατάει το ζεστό νερό «άθικτο».

 

BiLight 80
Χωρητικότητα 82 λίτρα
Ισχύς 4000 Watt
Ενεργειακή κλάση ντο
Διάμετρος 440 mm
Χρόνος θέρμανσης Δt 45K (15℃ – 60℃)**80°C 1:04 ώρα: ελάχ
Ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας AEC 2758 kWh
‘Υψος 0,845 μ
Πλάτος 0,440 μ
Μήκος 0,467 μ
Προφίλ αποστράγγισης (προφίλ φορτίου) μεγάλο
V40 132 Λ
T έξω από το κουτί 65 ° C
MAX40 141 Λ